Open keuken

Voor deze particuliere klant hebben we een open keuken gerealiseerd. Vanuit de woonkamer is er een doorbraak gemaakt naar de oorspronkelijke keuken, waardoor de benedenverdieping open en ruimtelijk is geworden. Nadat de oude keuken is verwijderd hebben we ‘m vervangen met deze nieuwe moderne keuken .

Buiten overkapping

Onze klant wilde een ‘natuurlijk’ ogende overkapping. De constructie van deze overkapping wordt daarom gedragen door ruwe onbewerkte boomstammen. Binnen hebben we een open haard gemetseld welke tevens kan functioneren als barbecue. Na het monteren van de overkapping hebben we de buitenmuur bekleed met schaaldelen om de natuurlijke uitstraling te bevorderen.

Toilet- en doucherenovatie

Weinig ruimte, maar toch van alle gemakken voorzien. Deze uiterst kleine badkamer hebben we gerenoveerd en opnieuw ingedeeld met een gescheiden toilet en douche. Tevens hebben we extra ruimte weten te creëren voor een wasbak met opbergkast. Het sanitair is door ons geïnstalleerd, we hebben de tegels aangebracht, het kitwerk verzorgd en de badkamer voorzien van stroompunten en verlichting.

Renovatie bovenverdieping

De bovenverdieping van deze jaren 50 woning is in z’n geheel gestript en opnieuw opgebouwd. De indeling is herzien waardoor muren, deuren en inbouwkasten een betere plek hebben gekregen. Al het elektra is opnieuw aangelegd en er zijn extra schakelaars en stopcontacten aangelegd. Dankzij de goed geïsoleerde binnenmuren is de woning aanzienlijk minder gehorig.

Verbouwing bedrijfshal

Deze industriële bedrijfsruimte hebben wij voorzien van scheidingswanden waardoor de hal is opgedeeld in verschillende vertrekken. Denk hierbij aan een gescheiden showroom, kantine, toilet, magazijn, kantoorruimte en diverse werkplaatsen.

Dakschade herstel

Met enige regelmaat herstellen wij een lekkage in de dakbedekking van woningen of bedrijven. Of het nu gaat om EPDM- of een bitumen teerdak; wij hebben de kunde en ervaring in huis om de lekkage te verhelpen. Wanneer u al waterschade heeft opgelopen dan kunt u bij ons ook terecht voor vakkundig schadeherstel.

Badkamer renovatie

Deze badkamer is gerenoveerd met behoud van de oude badmeubels. Het ligbad, toilet en de wasbak zijn hergebruikt. Voor extra privacy is er een scheidingswand naast het toilet geplaatst. En ook naast de douche is een extra wand gerealiseerd. Hierdoor hebben we van een open douche een inloopdouche gemaakt. In deze nieuwe wand zit een nis voor de opberging van shampoo en zeep. Dankzij ons nieuwe tegelwerk is de badkamer gemoderniseerd naar de huidige standaarden.

Inbouwkast

Deze inbouwkast is speciaal op maat gemaakt naar de afmetingen van deze slaapkamer. Dankzij het push-open systeem heeft de kast een strakke afwerking en greeploze deuren. Handige push-open schuiflades en een kledinglift zorgen voor extra gebruiksgemak.

Café De Schatberg

In opdracht van Café De Schatberg hebben we het biljart, dat altijd midden in de kroeg stond, weg gewerkt in een nieuw gegraven kelder. Middels een industriële heftafel (lift) verschijnt het biljart in slechts 30 seconden aan het oppervlak. Tevens hebben we de toiletgroep gerenoveerd en het dakterras voorzien van een nieuw kozijn en deur.

Aanbouw / verbouwing

Op de begane grond hebben we, naar idee van een architect, een moderne aanbouw gerealiseerd. Hierdoor heeft de woning 15 m2 extra leefruimte gekregen. Daarbij is ook een nieuwe vloer gesmeerd met vloerverwarming. De eerste verdieping hebben we compleet gerenoveerd. Deze verdieping is in zijn geheel gestript en opnieuw ingedeeld middels nieuwe, goed geïsoleerde wanden. De badkamer is vernieuwd en er zijn energie zuinige kozijnen geplaatst aan de achtergevel.