Toilet- en doucherenovatie

Weinig ruimte, maar toch van alle gemakken voorzien. Deze uiterst kleine badkamer hebben we gerenoveerd en opnieuw ingedeeld met een gescheiden toilet en douche. Tevens hebben we extra ruimte weten te creëren voor een wasbak met opbergkast. Het sanitair is door ons geïnstalleerd, we hebben de tegels aangebracht, het kitwerk verzorgd en de badkamer voorzien van stroompunten en verlichting.

Renovatie bovenverdieping

De bovenverdieping van deze jaren 50 woning is in z’n geheel gestript en opnieuw opgebouwd. De indeling is herzien waardoor muren, deuren en inbouwkasten een betere plek hebben gekregen. Al het elektra is opnieuw aangelegd en er zijn extra schakelaars en stopcontacten aangelegd. Dankzij de goed geïsoleerde binnenmuren is de woning aanzienlijk minder gehorig.

Badkamer renovatie

Deze badkamer is gerenoveerd met behoud van de oude badmeubels. Het ligbad, toilet en de wasbak zijn hergebruikt. Voor extra privacy is er een scheidingswand naast het toilet geplaatst. En ook naast de douche is een extra wand gerealiseerd. Hierdoor hebben we van een open douche een inloopdouche gemaakt. In deze nieuwe wand zit een nis voor de opberging van shampoo en zeep. Dankzij ons nieuwe tegelwerk is de badkamer gemoderniseerd naar de huidige standaarden.