Open keuken

Voor deze particuliere klant hebben we een open keuken gerealiseerd. Vanuit de woonkamer is er een doorbraak gemaakt naar de oorspronkelijke keuken, waardoor de benedenverdieping open en ruimtelijk is geworden. Nadat de oude keuken is verwijderd hebben we ‘m vervangen met deze nieuwe moderne keuken .

Buiten overkapping

Onze klant wilde een ‘natuurlijk’ ogende overkapping. De constructie van deze overkapping wordt daarom gedragen door ruwe onbewerkte boomstammen. Binnen hebben we een open haard gemetseld welke tevens kan functioneren als barbecue. Na het monteren van de overkapping hebben we de buitenmuur bekleed met schaaldelen om de natuurlijke uitstraling te bevorderen.

Verbouwing bedrijfshal

Deze industriële bedrijfsruimte hebben wij voorzien van scheidingswanden waardoor de hal is opgedeeld in verschillende vertrekken. Denk hierbij aan een gescheiden showroom, kantine, toilet, magazijn, kantoorruimte en diverse werkplaatsen.

Café De Schatberg

In opdracht van Café De Schatberg hebben we het biljart, dat altijd midden in de kroeg stond, weg gewerkt in een nieuw gegraven kelder. Middels een industriële heftafel (lift) verschijnt het biljart in slechts 30 seconden aan het oppervlak. Tevens hebben we de toiletgroep gerenoveerd en het dakterras voorzien van een nieuw kozijn en deur.

Aanbouw / verbouwing

Op de begane grond hebben we, naar idee van een architect, een moderne aanbouw gerealiseerd. Hierdoor heeft de woning 15 m2 extra leefruimte gekregen. Daarbij is ook een nieuwe vloer gesmeerd met vloerverwarming. De eerste verdieping hebben we compleet gerenoveerd. Deze verdieping is in zijn geheel gestript en opnieuw ingedeeld middels nieuwe, goed geïsoleerde wanden. De badkamer is vernieuwd en er zijn energie zuinige kozijnen geplaatst aan de achtergevel.

 

Veranda Lichtenvoorde

Deze veranda is op maat gemaakt en geplaatst op de 3e verdieping van een appartementencomplex. De veranda is gespoten in antraciet en heeft een glasschuifwand welke volledig geopend kan worden. Hierdoor kan men in de zomerdag genieten van de frisse buitenlucht. De veranda is voorzien van sfeervolle binnenverlichting welke met een afstandbediening is af te stellen naar elke gewenste lichtsterkte.

 

 

Veranda aanbouw 2

Om het woongenot van deze woning te versterken hebben we de woning uitgebreid met deze moderne open veranda. Danzij de lichtdoorlatende piramidekoepel wordt er veel licht door het dak gelaten. ’s Avonds kan de veranda sfeervol worden uitgelicht met 10 dimbare LED-spots.

Veranda aanbouw

Deze polykarbonaat overkapping heeft diverse voordelen: De overkapping is relatief goedkoop en plaatsen we in slechts één dag. Ook kunnen we LED-spots monteren in het aluminium frame, zodat u uw veranda ’s avonds sfeervol kunt uitlichten. De dakgoot van dit model heeft een klassieke afwerking. Een ronde afgewerkte dakgoot behoord ook tot de mogelijkheden. Deze overkapping is verkrijgbaar in de kleuren gebroken wit en antraciet. Optioneel kunnen we de veranda uitbreiden met een zijwand en glazen schuifwand. Een heater installeren, zodat de overkapping ’s winters op een aangename temperatuur te brengen is, behoort ook tot de mogelijkheden.