Bouwt in regio lichtenvoorde

Een ervaren éénmanszaak dat, dankzij de samenwerking met gespecialiseerde ZZP'ers, functioneert als een volwaardig bouwbedrijf.
scroll

Over ons

Het bouwbedrijf uit Lichtenvoorde

Kampshof Bouw word in 2015 opgericht door Sjoerd Kampshof te Lichtenvoorde. In deze periode is het einde van de economische crisis in zicht maar de bouwsector ligt volledig op z’n gat. Na 15 jaar met veel plezier in de bouwsector te hebben gewerkt raakt Sjoerd werkloos als gevolg van de crisis. Toch ziet hij dat het werk voor het oprapen ligt. Om hier gehoor aan te geven word Kampshof Bouw opgericht en vanaf het eerste uur blijkt dit een succesvolle zet.

Kampshof Bouw is nog altijd een éénmanszaak. Toch functioneerd het, samen met diverse gespecialiseerde ZZP’ers, als volwaardig bouwbedrijf. “We werken zeer nauw samen met diverse vaklui en ervaren elkaar als collega’s. Een groot bijkomend voordeel van deze constructie is dat we de overheadkosten laag houden en mede daardoor scherp kunnen offereren. We zijn een vakkundig team en kunnen samen een grote variëteit aan opdrachten uitvoeren.”

De klanten van Kampshof Bouw hoeven zich geen zorgen te maken over verschillende communicatie lijnen. Sjoerd neemt de planning voor u uit handen, zorgt dat alle vakmensen goed zijn geïnstrueerd en zet de juiste man op de juiste plek. Ook voor de financiele kant heeft u maar met één partij te maken.

Op zoek naar vaklui?

Bel of mail voor een afspraak.    Partners

    De onderstaande vakspecialisten uit de omgeving van Lichtenvoorde werken nauw samen met Kampshof Bouw.